De 5 Beste Weblogs in Nederland Moet Je voor een Bezoek Vandaag!

Zoals we in het vorige artikel hebben besproken, zijn er veel interessante blogs over Nederland. En we hebben zelfs meer gevonden!

Dus, wil je dit land beter leren kennen? Laten we ingaan.

De beste bloggers in Nederland niet alleen dienen als een gids voor reizen en eten, maar ook de culturele diversiteit van dit land. U kunt surfen op een verscheidenheid van proza of video blogs voor hetzelfde. Laten we kijken naar een aantal populaire

1. I Wander & Roam

Deze blog geeft voor een geweldige lezen als je meer wilt weten over Amsterdam in het bijzonder. Het concentreert zich op kleine dingen als waar je een bepaald soort voedsel, een gids op de fiets in de stad. Deze blog is niet gericht op slechts één stad, maar heeft betrekking op grote geografie wereldwijd. Claire Bissell, is het van groot-Brittannië door de oorsprong en haar leven de liefde is er gebeurd met de nederlandse, en haar huis is Amsterdam voor eeuwig sinds. Al haar artikelen bevatten nuttige informatie en portretteren haar liefde voor de stad.

2. Amsterdam Shallow Man

Ervaring van Nederland door de ogen van een expat blogger Simon Woolcot. Het gaat niet alleen over reizen hier kan je tips over hoe om u te verzekeren van een veilig verblijf van de zon, terwijl er of zelfs recente nieuws.. Glammed up met foto ‘ s, deze man kent zijn dingen als het gaat om reizen en maakt zijn blog interactief met fragmenten uit het leven in Nederland

3. Your Little Black Book

Ja, we hebben het eerder genoemd! Maar deze geweldige meid blijft ons verrassen. Anne de Buck auteurs van deze complete rondleiding door de stad blog van Amsterdam met precisie inhoud en betrekking heeft op alle aspecten van uw basic travel het recht van verblijf, eten, rondleidingen door de stad waar u kunt gaan tegen de wind in op een weekenddag. Haar chique keuzes voor rust en eten zullen ervoor zorgen dat u een city guide handboek, compleet met illustraties.

4. Cravings In Amsterdam

Een kijkje op deze heerlijke blog maakt u zich af wat een wijs foodie Poula is. Deze auteur zwerft door de straten van Amsterdam op zoek naar een lekkere hook-up met voedsel. Haar blog is rijk aan voedsel foto ’s van uitstekende restaurants, chique restaurants tot kleine bistro’ s lane. Er is niet een plek die opent en niet op haar pagina. Must voor elke echte foodie!

5. Turning Dutch

Hoe voelt het om te beginnen met het leven van een nieuwe nederlandse ingezetene? Alles weten over het land en wat zou je liefde, als een nieuwkomer.

Het dient niet alleen als een grondige city guide maar ook bruist van de vele verhalen van de bewoners die roer je ziel. De auteur, een britse geboren, is ook een moeder, en dus niet alleen over het bezoeken van plaatsen, het is over het leren van een nieuwe taal.

Als u op zoek bent om Amsterdam te bezoeken, is het een goed idee om te lezen op een paar reizen blogs. Kennen de lokale cultuur, de plaatsen die u kunt gaan naar de plaatsen waar je kunt verblijven in, en de lokale tradities.

Categorie: Bloggen
Reacties zijn uitgeschakeld