Geweldige Nederlandse blogs

Er zijn veel geweldige blogs in Nederland – gelukkig en verheerlijk land. Er zijn veel blogs in Nederland die internationaal erkend zijn en daarom betekent het veel voor de gebruikers die volgen. Ook het aantal bloggers stijgt en dit betekent ook dat het land zeer royaal is met bloggers. Het algemene beheer van de blogs die hier genoemd worden is geweldig. Ze zijn goed ontworpen en onderhouden om ervoor te zorgen dat de gebruikers nooit vervelen worden. Om de gebruikers snel inzicht te krijgen in dergelijke blogs, worden sommige van deze onderstaand genoemd. Een andere factor is dat dit niet de enige blogs is die vanuit Nederland worden geëxploiteerd, maar slechts een paar daarvan.

Your Little Black Book

Het is een blog die door een reiziger wordt onderhouden. De ideeën over het reizen van Nederland en over de hele wereld worden niet alleen gedeeld door ook vlogged. De gebruiker volgt Your Little Black Book van de blog steeds groter en daarom wordt de blog steeds groter. De stad die hierbij gericht is, is Amsterdam. De manier van leven en hoe je in Nederland leeft, wordt ook gedeeld. Voor de reizigers die de eerste keer naar Nederland gaan, is deze blog een must-read. Het stelt hen in staat om meer te weten te komen over het land en hoe de Nederlandse levensstijl is. Het gaat allemaal om Holland, dat in de vorm van een gids wordt gepresenteerd.

The CoffeeVine

Het beste deel van Holland zijn koffiecafes. De blog gaat hier allemaal over. De eigenaar van de blog Alex is een ywerige interviewer en zorgt ervoor dat alle koffieliefhebbers in heel Nederland worden geïnterviewd. De gedachten van ideeën en standpunten worden verzameld en voorgelegd aan de lezers. De cafébezitters worden ook geïnterviewd om ervoor te zorgen dat ze hun geheime ontvangst van koffie maken. Er zijn verschillende café-eigenaren die geïnterviewd zijn en dit heeft ook geleid tot hun eigen zakelijk succes. De blog is in het Engels en daarom moet het lezen voor iedereen die van koffie houdt.

Hallo Frankie

Het is een blog dat eigendom is van een meisje. Er zijn verschillende tips en trends in verband met modeontwerp die regelmatig wordt geplaatst. De algemene uitstraling van het blog is geweldig. De recensies over eten en mode worden ook geplaatst om mensen intact te houden. Het blog is in het Engels en moet lezen voor alle vrouwen die Nederland willen bezoeken. Het is ook de geweldige kans voor degenen die een vergelijkbaar blog willen starten. Er zijn veel goede ideeën toegepast die heel inspirerend zijn.

Humans of Amsterdam

Er is een verhaal achter elk gezicht en daarom is het belangrijk om ervoor te zorgen dat het op de beste manier wordt verteld. Deze Engelse blog zorgt ervoor dat dit op de beste manier gebeurt. De foto’s van Amsterdams mensen worden gepost met een verhaal dat heel hartsmeltend is. Humans of Amsterdam laat ook zien hoe goed de mensen van dit land zijn. De blog geeft een zeer positieve energie uit.

Reacties zijn uitgeschakeld